Simulation of steady – state heat process for the rectangular fin – containing system - Buike, M. (Mathematical Modelling and Analysis, 1999)
In this paper three analytical solution for 2D temperature distribution in the wall and fin are considered solution. The results of calculations are compared with the analytical.Stacionaraus šilumos laidumo proceso modeliavimas stačiakamrėse srityseSantrauka. Darbe nagrinėjamas stacionarus šilumos pasiskirstymas dviejų stačiakampių sričių junginyje. Apžvelgti analiziniai diferencialinio uždavinio sprendinio skleidiniai, įvertinamos jų taikymo ribos. Sudaryta baigtinių skirtumų schema ir apskaičiuotas skaitinis sprendinys, kuris palygintas su analiziniais sprendiniais.First Published Online: 14 Oct 2010