On the deviation of Milin's functional - Aleksandrov, I.; Kasatkina, T.; Aleksandrov, A. (Mathematical Modelling and Analysis, 2003)
The goal of the present paper is to formulate the problem of investigation of the deviation of Milin's functional for the holomorphic in the unit disk function or on the whole class S. The first results of such investigations are presented.Milino funkcijos nuokrypisSantrauka. Straipsnyje nagrinėjamas funkcionalas, kurį pirmasis apibrėžė ir vėliau tyrė L.de Branzes. Konstruojami šio funkcionalo koeficientų įverčiai, kurie gali būti naudingi kompleksinio kintamojo funkcijoms tirti. Pateikti tokios analizės pirmieji pavyzdžiai.First Published Online: 14 Oct 2010