Explicit solution of the Riemann boundary value problem for double periodic functions in case of compound contour - Gatalskaja, T. I. (Mathematical Modelling and Analysis, 2003)
It is obtained the explicit solution to the Riemann boundary value problem for a compound contour on the torus. An example is presented which illustrates theoretical results.Rymano kraštinio uždavinio dukart periodinėms funkcijoms išreikįtinis sprendinys sudėtinio kontūro atvejuSantrauka. Straipsnyje išspręstas Rymano kraštinis uždavinys srityje su sudėtiniu kontūru. Rastas biperiodinis uždavinio sprendinys, išreikštas integralu su Košy branduoliu, kuris šiuo atveju yra Vajerštraso dzeta funkcija. Pabaigoje pateiktas iliustruojantis pavyzdys.First Published Online: 14 Oct 2010