On the first boundary value problem for the class of elliptic systems degenerating at an inner point - Rutkauskas, S. (Mathematical Modelling and Analysis, 2001)
The Dirichlet type problem for the weakly related elliptic systems of the second order degenerating at an inner point is discussed. Existence and uniqueness of the solution in the Holder class of the vector‐functions is proved. Apie išsigimstančių vidiniame taške elipsinių sistemų klasės pirmajį uždavinį Santrauka. Nagrinėjamas silpnai susietų antros eilės elipsinių lygčių, išsigimstančių vidiniame srities taške, Dirichle tipo uždavinys. Įrodyta šio uždavinio sprendinio egzistencija ir vienatis Hiolderio vektorių‐funkcijų klasėje. First Published Online: 14 Oct 2010