An anisotropic adaptation for simulation of compressible flows - Majewski, J. (Mathematical Modelling and Analysis, 2002)
This paper is dedicated to problems connected with an anisotropic adaptation used for simulation of compressible flows with FVM solver. The adaptation is based on error indicator defined by 2D interpolation error. The comparison between isotropic and anisotropic adaptation is shown for typical test case of supersonic flow in a channel. Suspaudžiamų skysčių judėjimo modeliavimas naudojant anizotropinį adaptyvumą Santrauka. Darbe pasiūlyta nauja metodika, leidžianti sudaryti anizotropinį adaptyvųjį tinklą. Jame elementai smulkinami tik viena kryptimi. Dvimatis paklaidos indikatorius yra sudarytas remiantis aproksimacijos paklaidos įverčiu. Pateikti skaičiavimo eksperimento rezultatai, kuriame palyginti izotropiniai ir anizotropiniai tinklai. First Published Online: 14 Oct 2010