Nonstationary stage of quasi‐cherenkov beam instability in periodical structures - Batrakov, K.; Sytova, S. (Mathematical Modelling and Analysis, 2005)
Analysis of nonstationary stage of quasi‐Cherenkov instability of electron beam in the case of two‐wave distributed feedback is carried out. Mathematical models and numerical methods of nonstationary quasi‐Cherenkov electron beam instability are proposed. Results of numerical experiments are proposed. Bifurcations of nonstationary solution are discussed. Nestacionariosios fazės kvazi-Cherenkovo spinduliuotės nestabilumas periodinėse struktūrose Straipsnyje analizuojama nestacionariosios fazės kvazi‐Cherenkovo elektronų spinduliuotės nestabilumas esant dviejų bangų sąveikai su grįžtamo ryšio pernešimu. Pasiūlyti šios elektronų spinduliuotės nestacionariosios fazės atveju matematiniai ir skaitiniai sprendimo metodai. Pateikti skaitinio eksperimento rezultatai. Aptartos nestacionariojo sprendinio bifurkacijos. First Published Online: 14 Oct 2010